Жалғасы ...Орташа есеппен жарты стақан ішу керек. Бұл шырындарды ашқарынға ішпеу керек. Ал қалған уақытта қалауыңыз бойынша іше беріңіз.Шырындардан басқа күнделікті тағамға ас қасық бал, жаңғық (фундук), көп мөлшерде жасыл көк (зелень), екінші тағамдарға, салаттарға сарымсақ, чеснок қосу керек.Тамақ құрамына шөпшайды енгізген де дұрыс (тым болмаса күніне бір стақан). Мынадай шайларды дайындауға болады: итмұрын жемістері-5 бөлік, түйежапырақ тамыры-2 бөлік, қайың жапырағы-2 бөлік, жолжелкен-1 бөлік (егер дәріханаларда жоқ болса түймедағы, календула гүлдерімен алмастыруға болады), мия тамыры-1 бөлік. Осындай мөлшерде қосып, жақсылап үгітіп араластыру керек. Осы жинақтан кешкісі 1 ас қасық демдеп, түнімен тұндырады Таңертең жылытып, 3 бөлікке бөліп, 3/1 стақаннан тамақ алдында 10 минут бұрын ішеді.
...
Толығымен (Подробнее)»
| |